Bio ethanol brander. Hierin wordt de bio ethanol verbrand

| Meer
bio brander
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En de bio ethanol brander is er in verschillende inhoudsmaten. Er is een kleine met een inhoud van 0,8 liter, er is een brander met een inhoud van 2 en er is er een van 5.
 
Met een inhoud van 0,8 liter
Hiermee heeft u een brandduur van ongeveer 4 uur. Er is geen onderhoud nodig. U kunt deze alleen plaatsen of u kunt twee stuks in de haard zetten. Dit type is een kleine brander.
Met een inhoud van 2 liter
Is het type middelgroot. Is in te regelen en u kunt er kunsthoutblokken opleggen. Brandduur tussen de 6 en 8 uur afhankelijk van de vlammenhoogte.
Met een inhoud van 5 liter.
Valt onder de categorie grote brander. De brandduur is maar liefst tussen de 12 en 16 uur afhankelijk van de vlammenhoogte.
brander biohaard
Materialen
Bij het maken komt natuurlijk aluminium om de hoek kijken. Ook glas wordt vaak gebruikt en rvs vindt hier zijn toepassing.
Speciaal!
En dat is die geen open reservoir heeft maar een absorberende steen. Deze steen zorgt ervoor dat de verbranding van de bio ethanol zeer geleidelijk gebeurt en daardoor blijft de vlam tot op het einde regelmatig. Uniek is dat u deze steen nooit hoeft te vervangen!
Bovendien zit er een geļntegreerd sluitsysteem in. Dat systeem zorgt op zijn beurt ervoor dat de vlam op elk moment heel simpel kan worden gedoofd. De CO2 uitstoot is echt minimaal!
bio brander