Een vrijstaande bio haard kunt u altijd het juiste plekje geven

| Meer
losse sfeerhaard
 
 
 
 
 
 
Een losse sfeerhaard op bio ethanol kan overal worden geplaatst omdat er geen rookkanaal nodig is. En er zijn  sfeerhaarden op bio ethanol en er zijn sfeerhaarden op bio ethanol op wieltjes.
Losse sfeerhaarden kunt u kwijt in uw woonkamer, in uw welnessruimte en in de badkamer. Natuurlijk zorgt de sfeerhaard op bio ethanol voor een rustige en heerlijke sfeer maar kunnen ook lekker bijverwarmen in de lente of in de herfst.
 
Enkele modellen van losse sfeerhaarden op bio ethanol
En er is een hele mooie bij op zwenkwieltjes. Overal te plaatsen en de maten zijn 1,36x0,98x0,32 meter. In wit en in zilver verkrijgbaar. Het vlammenspel is in te stellen en heeft één brander dus goed voor 3 uur intens genieten van de vlammen. Hierbij kunt u een houtset of een kiezelset bij kopen. De sfeerhaard kost u ongeveer 900 euro exclusief houtset of kiezelset maar wel inclusief BTW.
 
Een topmodel is het model dat 85 centimeter hoog is en een diameter heeft van 45 centimeter. De kleur is mat zwart en heeft een grote ronde opening. Onder deze losse sfeerhaard op bio ethanol zitten wieltjes dus makkelijk verrijdbaar. De vlammen kunnen worden ingeregeld. Met de inhoud van de brander kunt u drie uur vooruit!
Deze klasse losse sfeerhaard kost u ongeveer 950 euro inclusief BTW en zowel binnen als buiten te gebruiken.
 
losse sfeerhaard